évértékelő

2019.12.14. 20:00

Mozgalmas esztendőt zárt a megye

Molnár Krisztián, a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke évértékelőt tartott pénteken dél­előtt, sajtótájékoztató keretében.

Palocsai Jenő

Molnár Krisztián a hétfői sajtótájékoztatón Fotó: Fehér Gábor

Molnár Krisztián sorba vette az elmúlt esztendő feladatait. Sok említésre méltó esemény történt, és jelenleg is nagy volumenű beruházásokon és fejlesztéseken dolgoznak. Csütörtökön megvolt ugyan az utolsó tervezett közgyűlés, ám az elnök egészen biztos abban, hogy lesz a téli szünetben egy rendkívüli ülés is, melyet a megyei bölcsődei pályázatok jóváhagyása kapcsán hívnak össze. Ez a napirend nem várhat, hiszen több mint 3 milliárd forint forráskihelyezésről kell majd döntenie a testületnek az év végén, és további kétmilliárdról januárban.

Molnár Krisztián egy megyét érintő bejelentést is tett:

– Számunkra sajnálatos körülmény, a móriak számára öröm, hogy Kovács Zoltán megyei jegyző úgy döntött, a móri városi önkormányzatnál folytatja a jegyzői munkát január elejétől.

A megyei vezető sok sikert kívánt a választott megbízatáshoz.

Molnár a legfontosabbnak azt tartja, hogy a szeptemberi reprezentatív közvélemény-kutatás szerint a válaszadók többsége elégedett a folyamatokkal, és közel 90 százalékuk szeret ott élni, ahol jelenleg, és nem akar más településre, illetve megyébe költözni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában