Millió az olvasónak

2020.02.06. 07:00

Mozaikkereső: Gazdára találtak az értékes nyeremények

Szerdán szerkesztőségünkben vehették át nyereményüket a Mozaikkereső játék legszerencsésebb beküldői. Az egyik nyertes a Hírlap munkatársainak is kedveskedett kis meglepetéssel.

Héjj Vivien

A Mozaikkereső játékban kizárólag lapunk előfizetői vehettek részt. A fődíjat, a három autót később vehetik át a nyertesek. Képünkön Rézmann József Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Fotó: NAGY NORBERT

Szerdán délután kisebb ünneplés keretében vehették át nyereményüket a Mozaikkereső játék legszerencsésebbjei. Az öt kisorsolt ajándék közül hármat tudtunk átadni Fortuna kiválasztottjainak. Rézmann József egymillió forintot nyert a játék során, míg Koós László egy laptop büszke tulajdonosa lett.

A robotgépet a nyertes Kapusi Imre helyett fia, Kapusi Kristóf vette át. A nyeremények kézhezvétele után a szerencsés kiválasztottakat a Fejér Megyei Hírlaphoz kötődő szokásaikról kérdeztük. Kiderült, a nyertesek közül többen évtizedek óta hűséges előfizetői az újságnak, amelyet napról napra szívesen lapozgatnak.

A Mozaikkereső játékban kizárólag lapunk előfizetői vehettek részt. A fődíjat, a három autót később vehetik át a nyertesek. Képünkön Rézmann József
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A kisorsolt öt nyeremény közül három ajándék átadása valósulhatott meg szerdán délután a Hírlap szerkesztőségében, mivel két nyertesnek nem volt alkalmas az időpont. A nyereményeket Pásztor Zoltán, a Fejér Megyei Hírlap főszerkesztő-helyettese adta át a Mozaikkereső játék nyerteseinek. Az egymillió forintos utalványt Rézmann József nyerte, aki feleségével együtt érkezett szerkesztőségünkbe, ám a bodajki házaspár nem jött üres kézzel: házi készítésű, ízletes süteménnyel és pezsgővel lepték meg a többi nyertest és a Hírlap dolgozóit. Rézmann József elmondta, már 1975 óta hűséges előfizetői a Fejér Megyei Hírlapnak. Általában reggelente első dolga, hogy elolvassa a napilapot, azon belül is a hirdetési és a sportoldalakat helyezi előtérbe. Mint kiderült, Bodajkon van egy névrokona, így miután nyilvánosságra került a nyertesek névsora, először ki kellett nyomoznia, vajon ő-e a szerencsés kiválasztott.

Koós László a Mozaikkeresőn laptopot nyert
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Koós László egy laptop boldog tulajdonosa lett. Általában reggel olvassa a napilapot, de ha erre mégsem jut idő, délután az első dolga, hogy fellapozza a Hírlapot. Sok olvasóhoz hasonlóan ő is hátulról előre haladva olvassa az újságot. Kőszárhegyi lakosként a helyi témákat mindig szívesen olvassa, emellett a sport rovat is a kedvencei között van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában