programajánló

2019.10.29. 07:20

Minden nő álma, avagy kiállítás lesz a Károlyi-kastélyban

A Károlyi-kastélyban és annak festői környezetében most a hölgyeket várják elsősorban, ugyanis öltözékek, lakástextilek, ékszerek és megannyi számukra kedves csodát mutatnak be a készítők a Friss termés című kiállításon.

Palocsai Jenő

20190805 Fehérvárcsurgó, Kastálypark. Fotós: Fehér Gábor FG Fejér Megyei Hírlap

Fotó: FMH-archív

Az ősfás parkkal, gyönyörű tóval és szökőkúttal körülölelt fehérvárcsurgói Károlyi-kastélyban magyar iparművészek tartanak vásárral egybekötött szalonbemutatót, Friss termés címmel.

A november 15. és 17. között, ingyenesen látogatható, izgalmasnak ígérkező eseményen a kitűnő minőségű, gondosan tervezett, és kézi technológiával készített használati tárgyak szerelmesei álmodozhatnak órákon át.

A kiállított tárgyak palettája ugyancsak széles, ugyanis az öltözékek és lakástextilek, grafikai munkák, kerámia- és üvegtárgyak, kortárs ékszerek mellett alternatív falikárpitokkal, kisbútorokkal, porcelán világítótestekkel, gyermekeknek szánt holmik-

kal is találkozhatnak az érdeklődők.

A hölgyeket kísérő urak sem fognak unatkozni, hiszen a kastély kertjének csendje és termeinek tágassága sétára vagy épp beszélgetésre csábít, így könnyen elrepül az idő a Bakony lábánál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában