Újabb megmérettetések előtt áll

2018.07.15. 15:30

Másképp látja a világot a Fehérvár Szépe óta a perkátai Mészáros Réka

Egy egész település is szurkolt a 23 éves perkátai szépségnek, aki második udvarhölgyként, tehát harmadik helyezettként végzett a 2017-es szépségversenyen. Lássuk, mi történt vele azóta!

Elekes Gergő

Réka második udvarhölgyként – tehát harmadik helyezettként végzett a Fehérvár Szépe 2017 versenyében

Forrás: Mészáros Réka

A Fehérvár Szépe verseny óta milyen változások történtek az életedben? Hogyan birkózol meg ezekkel? Meg szoktak állítani az utcán?

A verseny óta befejeztem az iskolát és elkezdtem dolgozni. A munka mellett igyekszem időt szakítani a mindennapi edzésre, mert a versenyen rájöttem arra, hogy milyen fontos is a sportolás. A hetemet ezek teszik ki, hétvégémet pedig az utazás.

A Fehérvár Szépe után rengeteg levelet és hívást kaptam, mindenki gratulált, és sok új ismerőst szereztem. Előfordult, hogy az utcán megállítottak, képet készítettek velem és gratuláltak vagy elmondták, hogy büszkék rám. Ez legtöbbször kis falumban történt meg, az itteni lakosok végig velem voltak a verseny ideje alatt és biztattak, szavaztak rám.

Így visszatekintve, hogy élted meg a versenyt? Biztatnád ismerőseidet arra, hogy jelentkezzenek Fehérvár Szépének?

Minden pillanatát élveztem, és ha lehetne, újra végigcsinálnám. Nem mondom, hogy könnyű volt, sokat edzettünk és próbáltunk, de rengeteget tanultam és fejlődtem. Remek programokon vettünk részt, és új barátságok születtek. Ez a verseny egy tartást adott nekünk, ami után én is másképpen láttam át a világot. Mindenképpen biztatnám ismerőseimet arra, hogy jelentkezzenek, mert egy ilyen élményt nem szabad kihagyni.

Réka második udvarhölgyként – tehát harmadik helyezettként végzett a Fehérvár Szépe 2017 versenyében

Volt-e olyan esemény, amin a verseny eredménye miatt kellett részt venned? Ha igen, mi volt az és hogy tetszett?

A versenynek köszönhetően sok eseményen részt tudtam venni. Az elsők közt volt az, hogy a helyezést elért lányokkal egy fogadáson vettünk részt, ahol Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere köszöntött minket és gyönyörű ajándékkal kedveskedett nekünk.

Részt vettem a fehérvári diákbálon, lecsófesztiválon, focikupán, esküvői kiállításon és még sok rendezvényen. Mindegyik eseményt nagyon élveztem, volt olyan, ahol vendégként voltunk jelen, de volt olyan is, ahol az esemény lebonyolításában segítettünk. Szerintem Karolina és Bianka nevében is mondhatom, hogy szívesen vettünk/veszünk részt ilyen rendezvényeken, ilyenkor jut időnk egymásra is és persze büszkén viselhetjük a koronánkat.

Mennyiben befolyásolta a verseny eredménye a modellkarriered?

A verseny után több üzenetet is kaptam különböző témájú fotózásokra. A legtöbbre sajnos nemet kellett mondanom, idén augusztusban és szeptemberben azonban lesz majd fotózásom, ahol esküvői ruhákat fogunk fényképezni. A modellkedés már nem a fő célom, sokkal inkább érdekelnek már a szépségversenyek.

" target="_blank" rel="nofollow noopener">Egy korábbi interjúban elmondtad, hogy a papád biztatott. Gondolom büszke volt az eredmény láttán.

Igen, a papám és a családom is szerencsére biztatott mindvégig a versenyben. Amikor kihirdették a végeredményt, nagyon boldog volt és büszke rám. Papa azóta is kérdezi, hogy mikor lesz a következő versenyem.

Fotó: Mészáros Réka

Tartod a kapcsolatot a verseny többi résztvevőjével?

A verseny alatt nagyon jóban lettünk a lányokkal és máig megmaradt a jó kapcsolat közöttünk, de leginkább Bozsoki Biankával tartom, vele napi szinten beszélek.

Hogy telik a nyár, milyen terveid vannak még a folytatásban?

A nyaram eddig elég mozgalmasan telik, sokat utazom, dolgozom, és nyaralni is megyek. De ezek mellett igyekszem elég időt fordítani családomra és barátaimra. Vannak már terveim a későbbiekre nézve, ami közt szerepel szépségverseny is.

Fotó: Mészáros Réka

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában