ha eddig nem tudtuk volna, csodálatos helyen élünk!

2019.05.24. 15:30

Megyénkben forgatott a Duna Televízió Itthon vagy műsora

A film inkább az északi településekre fókuszál, mint az egész megyére, mégis csodálatos és magával ragadó utazást csempész az otthonunkba.

feol.hu

Már az első másodperceket látva a videóból, bizsereg az ember talpa, hogy útnak induljon egy kimerítő, ámde szemet gyönyörködtető túrára a Vértesben. Egy szemvillanás és máris Csókakő váránál találjuk magunkat. Tudták, hogy a 13. században épült? Miután körbepásztázták a kamerák a csodálatos építményt, már nyargalunk is át a felhagyott Bagoly-hegyi bányába. Bekerült még a filmbe az elmúlt település, Kápolnapuszta, Vérteskozma és Fehérvárcsurgó is. Bemutatják a Gaja-völgyi tájcentrumot és a Károlyi-kilátásra is remek kilátást kapunk. Természetesen a kastély sem szorult háttérbe. Bejárjuk Csákberény csodás tájait is, az Orondi-szőlőheggyel. Nem is szaporítanánk tovább a szót, élvezzék e csodás vidéket, megyénk természeti és épített értékeit!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában