16 milliós önkormányzati forrás

2019.04.30. 09:00

Megújult a Hosszúsétatér páratlan oldali járdaburkolata

Mészáros Attila, az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője azt mondta vasárnap délelőtt az átadáson, hogy ez egy régi, elöregedett járdaszakasz volt, amelyet fel tudtak újítani.

Palocsai Jenő

Fotó: Pixabay.com

Hozzátette, a város fejlődő gazdaságának köszönhetően jelentős forrásokat tud az önkormányzat út-, járda- és parkolófelújításra, illetőleg -építésre fordítani.

Kilencszáz négyzetméteren aszfaltburkolatot cseréltek, és további 134 négyzetméteren új lett a teljes pályaszerkezet. A szegélyezés 311 méter hosszan újult meg a Hosszúsétatér Horvát István út és vasúti aluljáró közötti szakaszán.

Az átadás egyik meghívottja, Törő Gábor országgyűlési képviselő megköszönte Mészáros Attilának a városrész képviselőjeként végzett tevékenységét, bízva abban, hogy ez a dinamizmus a jövőben is folytatódik.

Mint megtudtuk, az ötös körzetben több helyen is örülhetnek a járdafelújításnak a lakók. A Tóváros lakónegyedben és a Széchenyin is szép és egyenes lesz a gyalogosok útja. A beépített anyagoknak és a munkálatoknak több mint 40 millió forint az értéke.

Vezető képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában