A Szeder utca tavaly készült el

2019.07.12. 08:45

Megérte várni a Ligetsor felújítására

A lakosságszám alakulása folytán a 9. választókörzethez tartozik a Szedreskert, mégpedig a Feketehegy-Szárazréthez közelebb eső része. A Szedres dűlő, a Palotai út egy szakasza, a Szent Gellért utca, számos családi ház.

Majer Tamás

Öröm használni a Ligetsort

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Gondjaik, örömeik egyek a 2. választókörzethez tartozó Szedreskerti lakónegyedben élőkkel. Ezúttal Szigli István önkormányzati képviselővel beszélgetünk a területről, az elmúlt évek legfontosabb eseményeiről. A képviselő úgy látja, hogy voltaképpen komplett városrészi rehabilitáció ment végbe a területen.

A Szedreskert környékén élők számára kedvező évek zajlottak le: a Csónakázó-tó rendbetétele, a Ligetsor teljes felújítása, az egyre több funkciót kapó Bregyó, illetve a Koronás park is ezek sorában tartozik. Utóbbi a sok éven át „nyakig gazban” sorsára váró volt vidám park területéből nőtte ki magát. Sok türelemre is szüksége volt a lakóknak.

Öröm használni a Ligetsort
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Tavaly decemberben volt a felújított Szeder utca és az ott lévő bolt körüli parkolók műszaki átadója. Ezen az átadón fogalmazott úgy Szigli István, hogy befejeződött a Szedreskerti lakónegyed rehabilitációs programja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában