Móka, kacagás

2018.02.15. 16:00

Nyugdíjasok farsangját tartották Lovasberényben

Tombola, házi sütemények és italok, derűs beszélgetések, szíves jókívánságok jellemezték a lovasberényi nyugdíjasok farsangját.

Majer Tamás

Vereckei Lászlóné Kati öt éve vezeti a lovasberényi nyugdíjas klubot

Fotó: Pesti Tamás

A berényi Nyugdíjas Klub tagjai minden hónap utolsó szerdáján ülnek össze beszélgetni. Ezúttal, rendhagyó módon, a farsanghoz igazították találkozójuk időpontját.

A negyven tagot számláló körből harmincketten vettek részt a tegnap délután megtartott farsangi mulatságon. Vereckei Lászlóné Kati a klub motorja. Öt évvel ezelőtt – a falubeliek ösztökélésére – ő hozta össze újra a lovasberényi nyugdíjasokat.

Összejöveteleik alkalmával megtartják egymás születésnapját, megköszöntik a névnaposokat. Ezúttal ünnepelték mások mellett a 82 éves Tóth Lajosné Juliskát is.

Vereckei Lászlóné Kati öt éve vezeti a lovasberényi nyugdíjas klubot
Fotós: Pesti Tamás

A farsangi batyus bált tombolával tették izgalmassá. A nyeremények között voltak faliképek, édességcsomagok, háztartási cikkek.

A társaság évente többször szervez buszos kirándulásokat is. Szívesen utaznak többek között Tácra, a Gorsiumba, a gánti bányamúzeumba és a csókakői várhoz is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában