a Budai út irányába vezető szakaszt

2019.02.08. 07:30

Lezárják szombaton a Várkörút Rákóczi út – Petőfi utca közötti szakaszát

A Várkörút 25-27. szám alatti ingatlan beépítési munkálatai miatt szombaton 6 órától éjfélig lezárják a Várkörút Rákóczi út – Petőfi utca közötti, Budai út irányába vezető szakaszát. A korlátozás a Rákóczi út irányába vezető forgalmi sávot nem érinti. A lezárás miatt a Várkörút Petőfi utca – Budai út közötti szakasza csak a Budai út irányából közelíthető meg. Az érintett helyi autóbuszjáratok is terelőútvonalon közlekednek.

Feol.hu

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

Az érintett helyi autóbuszvonalon a járatok február 9-én, szombaton ebben az időszakban terelőútvonalon közlekednek, az alábbiak szerint:

A Jancsár utca irányába közlekedő „23”-as jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala: Budai út – Széchenyi u.

Kimaradt megállóhelyek: Fehérvár Áruház, Várkörút

A Jancsár u. irányába közlekedő „24”-es és „25”-ös jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala: Rákóczi u. – József A. u. – Budai út

Kimaradt megállóhely: Várkörút

A „33”-as jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala: Fecskepart /Eredeti útvonal/ – Várkörút – Rákóczi u. – József A. u. – Budai út – Prohászka O. u.

Kimaradt megállóhely: Várkörút

A Vasútállomás irányába közlekedő „35”-ös jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala: Rákóczi u. – József A. u. – Budai út – Prohászka O. u.

Kimaradt megállóhely: Várkörút

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában