a tizennegyedik

2018.12.15. 07:15

Kormányablak nyílt a fehérvári vasútállomáson is

Ünnepélyes keretek között nyitották meg a megye 14. kormányablakát a fehérvári vasútállomás várótermének galériáján.

B. Kiss László

Most már három kormányablak is van Fehérváron

Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

Az állampolgárok jogos kívánsága, hogy ügyeiket hatékonyan, gyorsan és egyszerűen intézhessék. Ennek a kívánságnak tesznek eleget az integrált ügyfélszolgálatok, azaz a kormányablakok – húzta alá a pénteki megnyitón mondott beszédében Simon László kormánymegbízott. Cser-Palkovics András, a megyeszékhely polgármestere köszöntőjében azt jövendölte, hogy ha megtörténik a buszpályaudvar tervezett áthelyezése a vasútállomás mellé, akkor az újonnan nyitott kormányablak még nagyobb forgalomra számíthat.

Most már három kormányablak is van Fehérváron
Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

Törő Gábor, Fejér megye 2. számú egyéni választókerületének országgyűlési képviselője – a közelgő év végére tekintettel – gyors számvetést csinált a mikrofon mögött állva, s úgy fogalmazott: méltán lehetünk büszkék azokra a fejlesztésekre, melyek az idén Fehérváron és a megyében megvalósultak. A székesfehérvári a tizedik olyan vasútállomás, ahol az utasok a kormányablakok rendkívül sokrétű szolgáltatásait igénybe vehetik – derült ki Homolya Róbert, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatójának a megnyitón elhangzott szavaiból.

Bíró Attila, a Miniszterelnökség hatósági ügyekért felelős helyettes államtitkára zárta a beszédek sorát. Elmondta: még idén tíz mobil kormányhivatalt is üzembe helyeznek a falvak kiszolgálására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában