Hatékony a beszéd, ha rövid idő alatt érünk célba

2019.10.03. 07:10

Kontrollban tudja tartani izgalmát?

Nem kell nagy térre, színpadra és reflektorfényre gondolni – elég csupán egy egyetemi előadóterem vagy egy kis iroda. Mindenhol fontos a jó retorika.

Szanyi-Nagy Judit

A szakemberek legjobb tudásukat adják át a tréningeken Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Lyukat beszél a hasába. El tudja adni magát. Avagy szólások, közmondások is foglalkoznak a beszéddel – miért ne tennék ugyanezt a szakemberek?

– Aki jól tud beszélni, nagy előnnyel rendelkezik – nem kevesebbet állít Benkő Andrea, az MTVA Kossuth Rádió szerkesztő-műsorvezetője, a Beszélj Bátran Stúdió alapítója. A szakember ez utóbbi „intézményt” képviselve érkezett szerdán Székesfehérvárra, sajtótájékoztatót tartva. Többedmagával bejelentette: a stúdió héttagú, felkészült szakemberekből álló csapata – Bereczky Klára egyetemi adjunktus, kommunikációs és prezentációs tréner, Ignácz Adrienn klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus, Kozáry Ferenc, a Vörösmarty Színház színművésze, Marsiczki Karolina logopédia-szomatopedagógia szakos gyógypedagógus, Szentes Ágnes logopédus, Szigeti F. Judit klinikai szakpszichológus és Benkő Andrea – október 12-én 10 órától ingyenes, nyitott foglalkozást tart a Szent István Hitoktatási és Művelődési Házban.

A szakemberek legjobb tudásukat adják át a tréningeken
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Ide azokat az érdeklődőket várják, akik mind verbálisan, mind nonverbálisan bátrabban szeretnének kommunikálni – függetlenül bármiféle előképzettségtől vagy munkakörtől. A menedzsertől elkezdve a bolti eladón át az egyetemi oktatóig mindenki számára hasznos lehet ez, a később egyénileg és csoportosan is választható képzés, amelynek célja, hogy az okoseszközök uralta világban, amikor a hozzáférés, a kiállás bárkinek adott, a kommunikáció valóban gördülékenyen és érthetően menjen.

A foglalkozás regisztrációhoz kötött, részletek a művelődési ház honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában