fűnyírót ragadott

2019.06.29. 07:05

Képviselői segítséggel tűnt el a gaz Székesfehérváron

Másfél méteresre nőtt már a gaz a Mártírok útjának egy részén a járda és az út között, amelynek eltüntetéséről, úgy fest, eddig nem gondoskodott senki. A körzet önkormányzati képviselője most fűnyírót ragadott és „besegített” a MÁV-nak. Közben persze azt is kérte, hogy gondoskodjon a terület rendben tartásáról.

S. Töttő Rita

Molnár Tamás, a körzet önkormányzati képviselője levágta a gazt – a MÁV-nak segítve ezzel Fotó: Nagy Norbert

Önkéntes akciót hirdetett hét elején Molnár Tamás önkormányzati képviselő, hogy egy, a MÁV területéhez tartozó jelentős sávon vágják le a gazt, ezzel is segítve a vasút társaságnak a munkálatokban.

Molnár Tamás, a körzet önkormányzati képviselője levágta a gazt – a MÁV-nak segítve ezzel Fotó: Nagy Norbert/Fejér Megyei Hírlap

 

- Sokak szemét szúrta már ez a közel másfél méteres, terebélyes gaztenger a vasútállomás közelében, ezért nagyon köszönjük mindenkinek, aki bejelentést tett az ügyben. Sőt, azoknak is, akik megpróbálták ezt a területet levágni, bár néhány négyzetméter után feladták – mondta Molnár Tamás, aki pénteken, segítséggel, eltüntette a gazt, s egyben kérte a MÁV-ot, hogy ahogy Székesfehérváron minden ingatlantulajdonos elvégzi a rárótt közterületi kötelezettségeit a háza előtt, úgy ezt tegye meg a társaság is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában