munkálatok az úton

2018.09.14. 14:13

Kátyúznak Abán és Alsószentivánon is

Aba külterületén, a 63-as számú főúton, valamint Cece felől Alsószentivánra érkezve a belterületi úton munkálatok zajlanak, zajlottak.

Szanyi-Nagy Judit

Szeptember 13-án javában zajlottak a munkálatok Cece felől Alsószentivánra érkezve. A jelzőőr is tette a dolgát

Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

– Társaságunk Fejér megyében valamennyi mérnökségén keresztül ütemezetten végez lokális javítási, vagyis kátyúzási munkákat – tájékoztatta portálunkat a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kommunikációs Osztálya. Hozzátették: ilyen jellegű üzemeltetési-karbantartási munkákat végeztek, végeznek Abán és Alsószentivánon is.

– A javítások során marási és aszfaltozási munkák is zajlanak, melyek kisebb-nagyobb, de általában félpályás, jelzőőrös korlátozással járnak, így a közlekedők váltakozó irányú forgalom alapján vezethetnek az adott helyszíneken. A munkálatok idejére a közlekedők türelmét és megértését kérjük – írták meg válaszukban.

Szeptember 13-án javában zajlottak a munkálatok Cece felől Alsószentivánra érkezve. A jelzőőr is tette a dolgát
Fotó: Szanyi-Nagy Judit / Fejér Megyei Hírlap

 

Az illetékesektől megkérdeztük azt is, hogy ezek a munkálatok várhatóan meddig tartanak, valamint milyen forrásból, mekkora összegből valósulnak meg, ám ezekre a kérdésekre eddig nem kaptunk választ. Pontosabban annyit elmondtak: „az autósoknak érdemes még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről Útinform szolgálatunkál, a +36-1-336-2400-as telefonszámon vagy a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában