Külön helyiség a védőnői szolgálatnak

2018.07.23. 15:00

Jól halad a tordasi egészségház felújítása

Az önkormányzat közel 60 millió forintot nyert az egészségház felújítására uniós pályázaton. A munkálatok jól haladnak, ősszel kész lehetnek.

Bokros Judit

Az egészségház már szépen alakul – mutatja Juhász Csaba polgármester

Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

A tornatermet is magában foglaló egészségházat két ütemben újítják föl úgy, hogy közben a rendelések zavartalanul működhessenek. A 60 millió forintból megtörténik többek közt az épület külső szigetelése, a tető felújítása, a védőnői szolgálat helyiségeinek kialakítása, s mindez akadálymentesen valósul meg, akárcsak a vizesblokkok felújítása. A héten már elkészült az első ütem, így a védőnői szolgálat hamarosan átköltözhet a polgármesteri hivatal épületének pici helyiségéből.

Az egészségház már szépen alakul – mutatja Juhász Csaba polgármester
Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

A munkások jelenleg a hátsó részen, az eddigi orvosi rendelőkön dolgoznak, így a háziorvos most a már felújított rész egyéb helyiségében fogadhatja a betegeket. Az épület szép, tágas, a váróban jól el lehet majd férni – derült ki Juhász Csaba polgármester kalauzolása során. A polgármesteri hivatalon is dolgoznak a szakemberek, mert az önkormányzat arra is nyert pénzt. Most a tető újul meg, ott is lesz külső hőszigetelés a falakon, belül pedig akadálymentessé teszik a vizesblokkot, a bejáratot. A fűtés szintén korszerűsödik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában