Elkészült

2017.12.21. 21:40

Ismét járható a Távírda!

A kereskedőknek okozott a legnagyobb gondot a Távírda utca felújítása, hiszen a karácsonyi bevásárlások sorában az itteni üzletek hátrányba kerültek.

Nagy Zoltán Péter

Sokan összevissza parkolnak, amivel nehezítik az építést

Fotó: Nagy Norbert

Éppen ezért az önkormányzat kérte a kivitelezőt, hogy a jövő évi átadás előtt biztosítsa, hogy minél előbb lehessen használni autóval a Távírda utcát, a teljes hosszában. A 2018. január 22-ére tervezett befejezési határidő így 2017. december 21-re, csütörtökre teljesült. Információink szerint még van egy csőszakasz, amit elhelyeznek ezen a héten, és a hozzátartozó járdaszakaszt januárban burkolják be, de az utca ezektől a műveletektől függetlenül már járható.

Az utcában kicserélték a közműveket, korszerűsítették a csapadékvíz-elvezetést, és megújították az útburkolatot. A Távírda után a Kégl György utca következik hasonló jellegű felújítással. A két utca teljes felújításának végösszege 168 millió forint lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában