Oszvald Marika is fellépett a telt házas rendezvényen

2018.12.14. 16:00

Idősek karácsonya Székesfehérváron

Oszvald Marika és a Bakony Népzenei Együttes is fellépett az Alba Regia Sportcsarnokban rendezett nyugdíjasok karácsonyán.

FMH

A My Fair Lady musicalből is ismert Csudijót is előadta Oszvald Marika

Fotó: ÖKK

Az Alba Regia Sportcsarnokban több mint 1500 vendég részvételével rendezték meg a nyugdíjasok karácsonyát: hagyomány már, hogy a város önkormányzata színvonalas karácsonyi műsorral kedveskedik karácsonytájt a szépkorúaknak, nem véletlen, hogy telt ház fogadta a fellépőket.

Az esemény elején Cser-Palkovics András polgármester ünnepi beszédében úgy fogalmazott: „Ilyenkor köszöntjük azokat, akik a várost szolgálták, közösségként, családként is építették, és amit igyekszünk mi jó gazda módjával továbbvinni! Ezeken az alkalmakon mindenkinek lehetőséget adunk arra, hogy jól érezze magát, és fel tudjon készülni karácsonyra, ami a szeretetünk és a családjaink legfontosabb ünnepe!” – számolt be az önkormányzati kommunikációs központ.

A My Fair Lady musicalből is ismert Csudijót is előadta Oszvald Marika
Fotó: ÖKK

A köszöntőt követően a Bakony Népzenei Együttes Luca-napi szokásokat felelevenítő összeállítását láthatták az érdeklődők, majd Oszvald Marika Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, operetténekes, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja lépett a színpadra. A Fővárosi Operettszínház elismert művésze a My Fair Lady című filmmusicalből ismert Csudijó című dallal kezdte népszerű slágerekből álló műsorát, melyet óriási tapssal és sok mosollyal köszönt meg a népes közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában