utazás kiállítás

2019.02.18. 16:30

Hová tűntek a 'Székesfehérvár' betűk a szálló elől?

Az év legfontosabb turisztikai seregszemléjén, a február 21-e és 24-e között megrendezendő budapesti Utazás Kiállításon Székesfehérvár idén is különleges standdal készül. Fejér megyéből képviselteti magát Mór is.

S. Töttő Rita

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A Hungexpo Budapesti Vásárközpontban Fejér megyeszékhelye és Mór is képviselteti magát az idei Utazás kiállításon. Székesfehérvár egyedi, látványos standján a 2019-es év legfrissebb turisztikai kínálatát vonultatja fel. A Székesfehérvári Turisztikai Közhasznú Nonprofit Kft. képviseli idén is a várost a rendezvényen, F. Szegő Krisztina ügyvezető számolt be a tervekről:

- Szokás szerint kiemelt helyen, Budapest és a Balaton szomszédságában kapott helyet Székesfehérvár. A standon idén is interaktív megjelenéssel készülünk a látogatóknak – egy térbetűs installációt helyezünk ki, amely a fehérváriak számára már ismerős lehet, hiszen az adventi időszakban a Magyar Király Szálló előtt láthatták és szelfizhettek vele a városlakók.

Az adventi időszakban sokan fotózkodhattak a székesfehérvári térinstallációval – ezek a betűk most „utaznak” Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Ennek a feliratnak egy részét viszi magával a fehérvári Tourinform Iroda az eseményre, ahol fotósok várják majd a város iránt érdeklődőket, akiket arra inspirálnak és invitálnak, hogy ebben az installációban helyezkedjenek el, egy, a város H betűjéből kialakított trónon ülve. – Ezenkívül visszük az idei évi programfüzetünket, és igyekszünk minél több emberhez eljuttatni a város legszínesebb, legizgalmasabb eseményeit! – fogalmazott F. Szegő Krisztina, elárulva, hogy Fehérvár az A pavilon 311A standján lesz megtalálható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában