út, járda és árok épül

2018.06.02. 14:00

Hétfőtől felújítják a Pozsonyi utat, forgalomkorlátozás lesz érvényben

Megkezdődik június 4-én, hétfőn a Pozsonyi út felújítása a Zsolnai út – Nagyszombati út közötti szakaszon. A munkálatok – az út-, járda- és ároképítés – az egész utcát érintik, emiatt forgalomkorlátozásra kell számítanunk.

Feol.hu

A kivitelezések határideje szeptember 28-a, ez idő alatt az egyes munkavégzéssel érintett útszakaszok az aktuális munkaterületig zsákutcaként működnek. A kivitelezők naprakészen tájékoztatják az az ingatlanok tulajdonosait a házak megközelíthetőségét érintő korlátozásokról.

A Nagyszombati út Zsolnai út – Lomnici utca között felvonulási területet jelölnek ki, ezért a Nagyszombati út Pozsonyi útig terjedő szakaszán fokozott munkagép- és tehergépjármű-forgalomra kell számítani.

Kérik a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy a kihelyezett közútjelzéseket fokozott figyelemmel kísérjék, egyúttal köszönik is a közlekedők türelmét és megértését!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában