egy-egy szakaszt elzárnak a forgalom elől

2018.11.05. 15:00

Hétfő éjszakától szerelik fel a díszkivilágítást a Várkörútra

Az adventre készülve folyamatosan szereli fel Székesfehérvár Városgondnoksága a díszvilágítást a Belvárosban.

feol.hu

Mától november 17-ig, hétköznapokon 23.00 órától másnap 04.00 óráig három ütemben dolgoznak a Várkörút egyes szakaszain. A munkálatok ideje alatt a közlekedők türelmét és megértését kérik a szakemberek !

A Várkörút díszvilágításának felszerelését ma éjszaka 23.00 órától kezdik el a Városgondnokság szakemberei. A munkálatok ideje alatt egy-egy útszakaszt teljesen lezárnak a forgalom elől. November 5-én és 6-án a körforgalomtól az Árpád fürdő felöli úttestet a Petőfi utcáig. November 7-9. között a körforgalomtól a Bíróságig a Brunszvik óvoda felöli úttestet zárják le. A harmadik ütemben a Rákóczi utca Skála felöli része lesz lezárva a Várkörúttól a József Attila utcáig november 12-16-ig minden éjjel 23.00 órától másnap 04.00 óráig.

A Közlekedési Iroda információi alapján a Waze útvonaltervező alkalmazás is tájékoztatja a közlekedőket az ideiglenes forgalomkorlátozásokról. A munkálatok ideje alatt a közlekedők türelmét és megértését kérik a szakemberek!

Vezető képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában