lábbusszal lehet, autóval nem

2018.09.06. 18:06

Forgalomkorlátozás lesz hétfőn Pusztaszabolcson

2018. szeptember 10-én a Stadler Magyarország Vasúti Karbantartó Kft. telephelyén, Pusztaszabolcson a Magyar utca 14. szám alatt túlméretes szállítmány rakodása és elszállítása történik.

feol.hu

Az ideiglenes forgalomkorlátozásra a túlméretes szállítmány rakodása illetve szállítása alatt lehet számítani. A lakosság helyszíni tájékoztatását a Pusztaszabolcsi Polgárőr Egyesület végzi.

Az ideiglenes forgalomkorlátozás tervezett időpontjai:

  • 9:00 – 15:00 óra között a Magyar utca a Rákóczi F. utca – Deák F. utca közötti útszakaszon a jármű forgalom nem engedélyezett.
  • 13:30- 15:30 óra között a Magyar utca a Rákóczi F. utca – Adonyi út közötti útszakaszon a jármű forgalom nem engedélyezett.
  • Ezeken a szakaszon és időpontokban a gyalogos forgalom a Polgárőrök biztosításával engedélyezett – tudjuk meg az önkormányzat honlapjáról, ahol felhívták a figyelmet arra is, hogy a túlméretes rakomány rakodása és szállítása során időbeni eltérések is keletkezhetnek. Ezekről a Polgárőrök a helyszínen fognak tájékoztatást adni.

    Vezető képünk illusztráció

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában