emlékezetes győzelem

2018.11.25. 07:10

Fejér megyei siker a küzdősportgálán

Hatodik alkalommal rendezte meg a Terrorelhárítási Központ a Budo- és Küzdősport Gálát, ahol sikeresen helytálltak megyénk rendjének őrei.

Tóth Sándor

Az aranyérmes Vinis Csaba a dobogó legfelső fokán, emlékezetes győzelmet aratott Fotó: Fejér MRFK

Aranyérmet szerzett a K1 versenyszabályok szerinti állóharc 85 kg-os súlycsoportjában Vinis Csaba törzsőrmester, míg Szarka Gergő törzsőrmester ugyanebben a kategóriában a 80 kg-os súlycsoport bronzérmese lett. Mindketten a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai. Szintén bronzérmet harcolt ki saját K1-es súlycsoportjában – súlyos sérülése ellenére – Bozori Imre főtörzsőrmester, a Bicskei Rendőrkapitányság beosztottja.

Az aranyérmes Vinis Csaba a dobogó legfelső fokán, emlékezetes
győzelmet aratott Fotó: Fejér MRFK

Kőkúti Krisztián törzszászlós a dunaújvárosi kapitányságról a Judo-100 kg-os kategóriában 4. helyezést ért el. Az idén minden eddigi részvételi rekord megdőlt a rendezvényen, amely bemutatókkal, közösségi és családi programokkal is kiegészült. Jelen volt az élő K1-legenda, a háromszoros világbajnok Remy Bonjasky, aki az indulók felkészítését egy közös tréninggel segítette, mindenkit elkápráztatva lendületes ütés- és testrúgás-kombinációival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában