Lesz miből válogatni

2019.08.14. 07:05

Eseménydús nyárutó várható Feketehegy-Szárazréten

A Feketehegy-Szárazréti Közösségi Ház nyári rendezvényeiről Szigli István, a terület önkormányzati képviselője és Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója tartott kedden sajtótájékoztatót a kultúrudvarban.

V. Varga József

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Amint elhangzott: a közösségi házban az elmúlt négy hónapban 27 rendezvényt tartottak, melyen 11 ezren vettek részt. Jelentősen megnőtt a családi, baráti összejövetelek száma, jelesül 15-öt rendeztek. Legutóbb nagy siker övezte a Királyi operettnapok előadásait, a Republic-koncertet és a Királyi napok nemzetközi néptáncfesztiváljára érkező kanadai együttes fellépését.

Zajlik a sporttábor, az ünnepeket követően pedig augusztus 24-én a 100 Tagú Cigányzenekar lép színpadra a nyári eseménysorozat zárásaként.

A nyárutónak azonban korántsem lesz vége: az iskolai tanévnyitó szeptember 2-án 8 órakor kezdődik, a Szedreskerti mulatságok dátuma szeptember hetedike. A Mini lecsófőzőverseny 14-én kerül sorra, a szeptember 22-ei jótékonysági esten pedig majd Vastag Csaba is szerepel.

Jön a 100 Tagú Cigányzenekar! – jelentették be.
Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

A 12. Szent Mihály-napi sokadalom programjait szeptember 28-ára időzítették Charlie esti fellépésével.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában