különböző képességekkel

2018.06.13. 08:00

Értéket teremt – Az esélynap célja az együttélés támogatása

A Városház téren kedden Brájer Éva alpolgármester nyitotta meg az „Értéket teremtünk” – Esélynap egész napos programját. Mint fogalmazott, reméli, a rendezvény hozzájárul, hogy mind többen érezzék úgy: az erősebbeknek kötelességük a gyengébbeket támogatni, segíteni.

Sági Zoltán

– Nem szeretem a „kisebbségi társadalom” kifejezést. Egy társadalom vagyunk, együtt, bár különböző képességekkel – fogalmazott megnyitójában Brájer Éva, aki elmondta, a rendezvény célja az év maradék 364 napjára is lehetőséget teremteni az együttéléshez.

– Immár harmadik alkalommal rendezünk esélynapot – mondta köszöntőjében Braun Katalin programkoordinátor, aki a Fejér Megyei Család, Esélyteremtési és Önkéntes Házat képviselte a rendezvényen.

 

Az idei esélynappal a szervezők azt szerették volna megmutatni, hogy a fogyatékkal élők is szerves részei, értékes tagjai a társadalomnak. A nap célja az volt, hogy bepillantást nyújtson a fogyatékkal élők mindennapjaiba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában