strandolási körkép

2019.07.04. 18:00

Ennél jobban aligha tombolhatna a nyár a Velencei-tavon

Az elmúlt időszak tikkasztó hősége a hét második felére kezd egyre elviselhetőbb lenni, de még így is sokszor víz kell a túléléshez.

feol.hu

Hogy elviselhetőbben teljenek a nyári napok, sokan menekülnek a Velencei-tóra, helyiek, környékbeliek és turisták egyaránt. A partra megérkezve már megcsap minket az ismerős lángos csábító illata, és szinte már fülünkbe cseng a mais bitte. Szerencsére hétköznap még találni egy-egy „embertelen” foltot, egy helyet, ahova leteríthetjük pokrócainkat, azonban hétvégén, több, mint valószínű, hogy már nem jár ekkora szerencsével az, aki nem az elsők között érkezik a szabadstrandra. De ha egyszer leérkeztünk! Vízibiciklitől a légvárakon át, az extrém vízi sportig mindenki megtalálja a saját fogára valót. A hét elején megmutattuk, hogy milyen volt az elmúlt száz év a tónál, most pedig azt mutatjuk be, hogy strandol a 21. század.

Neked melyik a kedvenc Velence-tavi elfoglaltságod?

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában