Egészségnap

2017.09.11. 14:55

Ingyenes vizsgálatok Ráckeresztúron

Szeptember utolsó szombatján, 30-án rendezik a VII. Egészségnapot a ráckeresztúri tornacsarnokban.

Gajdó Ágnes

Az érdeklődők díjmentesen vehettek részt a különféle vizsgálatokon: számítógépes talpvizsgálaton, vérnyomás- és vércukorszintmérésen, biorezonanciás állapotfelmérésen, diabétesz- és koleszterin-kockázatelemzésen, szájüregi daganatszűrésen. Előzetes regisztráció alapján férfiaknak PSA-szűrést, nőknek mell-ultrahang-vizsgálatot szerveznek.

Bemutatót tart a Magyar Vöröskereszt. A gyerekek kerékpáros ügyességi versenyen mérethetik meg magukat, s KRESZ totót tölthetnek ki. Lesz közös gyógytorna, jóga-, hastánc- és piloxing bemutató, fellép a Mákvirág Tánccsoport Egyesület és a martonvásári Dinamic Dance Crew táncosai. Az egészségnapra látogatók megismerkedhetnek a lovasterápiával, a Dévény-tornával, beszélgethetnek gyermekpszichológussal, dúlával, masszőrrel. Bemutatkozik a ráckeresztúri Szív Csücske Alapítvány. A rendezvényen részt vesz Hevesi Tamás zenész-előadóművész is. Az ingyenes ételkóstolók, kézműves foglalkozások mellett haj-és kézápolási tanácsadás is igénybe vehető, a legapróbbakat játszósarok várja. Az egészségnaphoz kapcsolódva a Hősök téri iskolaépületben véradást is szerveznek, melynek időpontja: szeptember 29., péntek, 15–18 óra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában