kiérdemelték

2019.08.17. 07:02

Díjak az ünnepen – Fejér megyeiek is kaptak Érdemrendet

Pénteken számos állami díjat adtak át augusztus 20. alkalmából. Lapzártánkig az alábbi Fejér megyei vagy megyei kötődésű személyek díjazásának híre jutott el hozzánk.

Sági Zoltán

A Magyar Érdemrend lovagkeresztje (polgári tagozat) kitüntetést adott át Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Aczél Petra Katalinnak, a Budapesti Corvinus Egyetem Magatartástudományi és Kommunikációelméleti Intézete igazgatójának a Várkert Bazárban pénteken délelőtt. Aczél Petra Katalin egyúttal a 2018 szeptemberében Székesfehérvár városa által alapított Prosperis Alba Kutatóközpont tudományos igazgatója is.

A Magyar Arany Érdemkereszt kitüntetést Kontrát Károly parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes adta át Somogyi Balázsnak, Perkáta polgármesterének a Belügyminisztérium márványaulájában pénteken délelőtt. Somogyi Balázs a település honlapján kijelentette: a kitüntetést egész Perkáta elismerésének tekinti

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában