fiatalok közössége

2017.12.19. 18:03

Jótékonysági estet tartott a Székesfehérvári Diáktanács

„Ne csak ezeréves történelme, ne csak jelene, hanem jó hosszú jövője legyen a megyeszékhelynek, ehhez minden korszakban kellenek az ifjak, akik a motorja ennek a városnak” – mondta Cser-Palkovics András polgármester a Hiemer-házban, a Székesfehérvári Diáktanács adventi jótékonysági estjén.

R. Szolga Réka

Az esten tehetséges fiatalok, így Fehérvár új hangja, Ferenczy-Nagy Bogi is színvonalas műsorral léptett fel. Megtudtuk: a belépő egy tábla csokoládé, édesség, vagy házi készítésű sütemény volt, amelyet a jótékonykodás keretében összegyűlt játékokkal együtt átadtak a Székesfehérvári Gyermekotthon lakói és más rászoruló gyerekek számára. „A diákoknak, a fiataloknak köszönhetően ajándékozási, jótékonysági céllal rendezzük meg a mai estet, amely számos egyéb izgalmas programelemet tartalmaz – folytatta Cser-Palkovics András. Köszönetét fejezte ki azoknak, akik az előző esztendők során a diákönkormányzati és a tanács munkájában részt vettek. Az iskolában és a városban is sokat tevékenykedtek azért, hogy a fiatalok közössége Székesfehérváron erősödjön.

Polgármesteri elismerő emlékérmeket is adtak át azoknak, akik áldozatos munkájukkal segítették az országosan is kiemelkedő mozgalomnak a kiépülését, működtetését. A diáktanács rendszerében ténykedő fiatalok is megérdemlik a rangos elismeréseket – tette hozzá a polgármester. Mészáros Attila alpolgármester, Molnár Tamás ifjúsági tanácsnok és Deresné Tanárki Mária, a Fejér Megyei Önkormányzat Gyermekvédelmi Központjának igazgatója, valamint számos pedagógus és diák ünnepelt a Hiemer-házban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában