Meglepetés

2017.11.13. 21:48

A bodajki villámbaba, Levente

Ez a baba nagyon jönni akart erre a világra! – mondják Géringer Levente szülei. A baba szombaton, bodajki otthonában született, mégpedig azért, mert elementáris gyorsasággal jött kifelé. De nem csak ezért számít csodának a család életében...

S. Töttő Rita

Levente baba Fotó: a család

Géringerné Mészáros Izabella és Géringer István számára a múlt szombat úgy kezdődött, mint az eddigiek. Két és fél éves gyermekükkel, Gergővel foglalatoskodtak, aki lombikprogram eredményeként született a családba. Többszörös betegsége miatt ugyanis lehetetlennek tűnt Izabellának a teherbeesés, ezért volt hatalmas meglepetés és öröm az, hogy természetes úton megfogant a második baba. Aki, úgy tűnik, mindenáron és nagyon jönni akart erre a világra. Szombaton ugyanis a kismamának közepes, de viselhető fájdalmai voltak.

Levente baba Fotó: a család

Így mesélt erről:

– Reggel nyolc órától menstruációs erősségű és jellegű fájásaim voltak, de mivel jól viseltem őket, azt gondoltam, ezek jósló fájások – emlékezik vissza az anyuka. Ám délután fél négyre már nem volt olyan könnyű a fájás, erősödött, sűrűsödött. Izabella szülésznője javasolta, menjenek be a kórházba, orvosuk is ott van.

– Készültünk is, ám zuhanyozni már nem volt időm, olyan mértékű fájás jött. Kiugrottam a zuhany alól, kiabáltam, hogy hívják a mentőket, ám a következő fájás után egyszerűen kizuhant belőlem a baba – emlékezik vissza az anyuka már a fehérvári kórházban. Akkor azonban a sokk és a stressz óriási volt, a telefonos diszpécser nyugtatása és utasítása volt az egyetlen támaszuk. Akinek azóta is nagyon hálásak, ahogy a kiérkező móri mentőknek is, akik minden segítséget megadtak a továbbiakban. A köldökzsinórt már a mentők vágták el, majd bevitték őket a fehérvári kórházba. Levente – ugyanis a szülészorvos után így nevezték el a jövevényt – hamarosan otthon folytathatja gyorsléptű pályafutását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában