A hőségriadó alatt

2019.06.12. 16:05

Az M7-es különböző szakaszain várható torlódás vasárnapig

A szerdától vasárnapig tartó hőségriasztás alatt is folytatja az országos közutakon zajló munkákat a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Elsősorban a gyorsforgalmi utakon várható torlódás, ezért a Magyar Közút minden közlekedőt arra figyelmeztet, hogy indulás előtt az időjárásnak megfelelően készüljön fel a hosszabb menetidőre.

feol.hu

A nagy forgalmú autópályák magas (és egyben káros) szén-dioxid-kibocsátást eredményeznek a megyében Fotó: FMH-Illusztráció

A kedvező időjárás miatt a balatoni forgalom is erősebb lehet a szokásosnál, június 14-én, pénteken délután és másnap, szombat délelőtt az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, június 16-án, vasárnap pedig az autópálya Budapest felé vezető oldalán kell a szokásosnál hosszabb menetidővel számolnia a közlekedőknek.

Június 11. és 16. között, keddtől vasárnapig zajlik az ország legnagyobb kerékpáros körversenye is, a Tour de Hongrie, amely 11 megyét érint és további ideiglenes útlezárásokkal, korlátozásokkal jár.

Június 13-14-én, csütörtökön és pénteken főként az M7-M0-M5 útvonalon katonai konvoj mozgás várható, ami szintén lassíthatja a forgalmat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában