Két óra felhőtlen szórakozás

2018.12.20. 07:30

Az időseket köszöntötték Sárkeresztesen

A képviselő-testület úgy döntött, hogy feledhetetlen perceket okoz a 67 éves, illetve az annál idősebb lakosoknak.

Palocsai Jenő

Váradi Eszter Sára és Keller János adott műsort

Fotó: Igari Balázs

Nem csak az ünnepség volt a karácsonyi ajándék, ugyanis megszavaztak tízezer forintot minden érintettnek. Ez komoly döntés, ugyanis az idén, a tavalyi évhez képest, negyvennel többen büszkélkedhetnek ilyen korral, így 195 fő kapott ilyen szép ajándékot és járt mellé egy csomag szaloncukor mindenkinek, hogy legyen valami kézzelfogható is, amely megadja a karácsony hangulatát. A program kora délután kezdődött és öt körül sétáltak haza azok, akiknek nem okozott ez gondot. Akadtak olyanok, akik számára problémás volt az utazás vagy a séta, nekik csak jelezniük kellett és az önkormányzat megoldotta.

Váradi Eszter Sára és Keller János adott műsort
Fotó: Igari Balázs

A rendezvényen Kräling János polgármester mondott ünnepi köszöntőt, melyben kiemelte, mennyire fontos az idősek tisztelete.

A község vezetőjének beszéde után Keller János és Váradi Eszter Sára énekelt a megjelenteknek filmzenéket, operett betéteket és régi slágereket. A korai vacsora pörkölt volt galuskával, amelyet a település közétkeztetését végző cég készített. A száz megjelent vendéget a képviselő-testület tagjai, illetve az önkormányzat dolgozói szolgálták ki. A vacsorát jó kedvvel és sok rétessel zárták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában