a távirda utcában

2019.10.18. 17:15

Az idei év végére elkészülhet Székesfehérvár első parkolóháza

A pénteki bejáráson már körvonalazódtak a parkolódíjak és a fizetési módok is.

S. Töttő Rita

20191018 Székesfehérvár, Távirda utcai parkolóház bejárása. Fotón: Cser-Palkovics András polgármester. Fotós: Fehér Gábor FG Fejér Megyei Hírlap

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Négyszintes, 4500 négyzetméteres parkolóházat épít Székesfehérvár a Távirda utcában, ahol a tervek szerint 143 autó és 11 motorkerékpár fér majd el. Az ütemterv szerint a munkálatok zajos részének vége felé közelednek – mondta el a pénteki bejáráson Kovács Péter, a kivitelező cég ügyvezetője, aki Cser-Palkovics András polgármesterrel együtt megköszönte a környékbeliek türelmét is. Az építkezés az idei év végére befejeződhet, s a következő év első felében vehetik majd birtokba az autósok az új parkolóházat. Ahol – hangzott el – óránként 298 forintért lehet majd parkolni reggel 8 és délután 18 óra között. Lehetőség lesz telefonos applikációval is rendezni a fizetést, de készpénzes és bankkártyás megoldás is a parkolni vágyók rendelkezésére áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában