Új helyre költöznek

2019.05.05. 09:00

Az eredményes ellátás a Magyar Máltai Szeretetszolgálat fő célja

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat (MMSz) Fejér, Komárom-Esztergom és Veszprém megyét lefedő közép-dunántúli szervezete új helyre költözik – mintegy alappillérjeként az eredményesebb feladatellátásnak.

Szanyi-Nagy Judit

Forrás: MTI Fotó

Fotó: Kovács Tamás

Pénteken röviden hírül adtuk, megkezdődött az építkezés az új tatai régióközpontnál, amely nem sokkal messzebb található a már meglévő épülettől: azt a szomszédos telken hozzák létre egy hét-nyolc éve üresen álló családi ház felújításával és átalakításával.

Bondor Lajos régióvezető elmondta, mivel jelenleg az idősek napközi otthonával, a támogató szolgálattal és a helyi önkéntes csoporttal közös ingatlanban dolgoznak, nagy segítséget jelent majd nekik az új épület, ahol csak és kizárólag a régióközpont munkatársai kapnak helyet. Vagyis a 30 millió forintos beruházásnak köszönhetően a könyvelés, a logisztika, az általános vezetés a szociális ellátástól elkülönült térben és épületben lesz megtalálható.

– Az eredményességet az is segíti, ha a kollégák nyugodt körülmények között, szeparált térben tudják fogadni a bejövő telefonhívásokat – emelte ki az egyik mutatót Bondor. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat közép-dunántúli szervezete a hajléktalan emberek és az idősek ellátásával, valamint a gyermek- és családvédelemmel is foglalkozik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában