Országgyűlési képviselő

2018.04.25. 16:32

Átvette megbízólevelét Varga Gábor

Varga Gábor szerdán délelőtt átvette országgyűlési képviselői megbízólevelét a városháza dísztermében rendezett ünnepségen.

V. Varga József

Varga Gábor képviselőnek Krencz Ferencné, a választási bizottság elnöke adta át országgyűlési megbízólevelét

Fotó: V. Varga József/ Fejér Megyei Hírlap

Fejér megye 5. számú egyéni választókerületében az április 8-ai országgyűlési képviselő választáson győztes Varga Gábor (Fidesz-KDNP) szerdán délelőtt hivatalosan átvette képviselői megbízólevelét dr. Krencz Ferencnétől, a választási bizottság elnökétől a városháza dísztermében rendezett ünnepségen.

Amint beszámoltunk róla, Dél-Fejérben rekordszámú – harminchét (!) – jelölt szállt ringbe az országgyűlési mandátumért. A hivatalos eredmény szerint Varga Gábor régi-új képviselőre 23 982-en szavaztak (55,97 százalék).

Varga Gábor képviselőnek Krencz Ferencné, a választási bizottság elnöke adta át országgyűlési megbízólevelét
Fotós: V. Varga József/ Fejér Megyei Hírlap

– Megszólíttatott az egész nemzet – erősítette meg Varga Gábor –, és az emberek felelősen tették le voksukat. A megkezdett munkát tovább tudjuk folytatni; az óriási felhatalmazás egyben óriási felelősséget is jelent – tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában