Álláskeresőknek

2018.07.09. 09:15

Találja meg általunk álmai állását! Böngéssze ajánlatainkat!

Összegyűjtöttük a hét legfrissebb állásajánlatait portálunkon, nézze meg, hol keresnek új munkaerőt a környéken!

feol.hu

û

Állást keres, vagy megunta régi munkahelyét? Találja meg portálunk Állás rovatában az Önnek valót! A teljesség igénye nélkül kiválasztottunk pár meghirdetett pozíciót:

Vezető ápolót keres a Katolikus Szeretetszolgálat Országos Papi Otthona, Székesfehérvári telephelyére. Az Ön lehetősége ha szakirányú diplomával rendelkezik, meg van Önben a vezetői készség és kiválóan kommunikál. Főbb feladatai: az intézményben folyó ápolás- gondozás szervezése, irányítása, ellenőrzni az intézmény Házirendjének betartását, elkészíti a műszakbeosztásokat és még sok más a pozícióhoz tartózó feladatkör. Ha felkeltette az érdeklődését ITT találhat további információt.

Munkatársat keresnek bélyegző, névkártya, meghívó, fényképes ajándékok szerkesztésére és készítésére. Még a CorelDraw vagy más grafikus programok ismerete sem szükséges, de hatalmas előny.

Kóstolj bele az édes életbe! Elektromos karbantartót és gépkezelőt keres a Győri édes székesfehérvári üzemébe. Rengeteg juttatással jár mindkét pozíció, egy kis ízelítőképp átlagon felüli műszakpótlék, jelenlétösztönző pénzbeli juttatás, ingyenes helyi és vidéki buszjáratok, sok jutalmazás, ingyenes sportolási lehetőség vár a cégnél.

Érdekel a sport és szívesen foglalkoznál vele mint fő munkaköri kötelesség? Legyél főállásban a Fejér Megyei Hírlap sportújságírója! Ha dolgoztál már valamilyen médiumnál a sport területén, az természetesen előnyt jelent, de olyan tehetséges, a sport iránt elkötelezett, és a sport világában járatos Fejér megyei fiatalok jelentkezését is szívesen látják, akik itt szeretnék megszerezni a szakmai rutint.

Soha ennyi lehetőség közül nem válogathattak a Fejér megyei álláskeresők. Ha a fentiekben nem találta meg a tökéletes lehetőséget, böngésszen tovább IDE kattintva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában