Szórakoztató falunapok

2018.09.05. 07:20

A süteménysütő versenytől a kispályás fociig

A Sárbogárdi járásban egymást követték a falunapok. Az alsószentiváni kavalkádot a falu búcsújával hangolták össze, a sárszentágotai forgatagban a gyerekeket hétpróbára invitálta Jack Spenót kapitány.

V. Varga József

A szentiváni falunap hangulatát már délelőtt megalapozta a kispályás focitorna, valamint a főzőverseny és a süteménysütő verseny. A labdarúgó-megméretésen a Sárbogárdi Rendőrök győztek, megelőzve az Alapi Kártevők és az Alsószentiváni Family Guys alakulatát, de megmutatta oroszlánkörmeit a helyi utánpótlás csapat is. A színpadon szórakoztató produkciók sorjáztak: az alapi Ten Dance formációt alsószent­iváni táncosok is erősítették, majd Kaczor Feri, Polgár Peti és Dankó Szilvi szórakoztatott. Felvonultatta portékáit az Alsószentiváni Hagyományőrző Egyesület. Az ágotai falunap nyitányán a Kolibri RC modellrepülőit csodálhatták meg az érdeklődők, majd az amatőr erős emberek válogatott versenyszámokban fitogtatták erejüket. A sárosdi illetőségű szkanderbajnok, Barzsó Henrietta bemutatta sportágát és tehetségét, a merészebbek meg is mérkőzhettek vele. Színpadra lépett Komonyi Zsuzsi és Bunyós Pityu, valamint a helybéli Csillagfürt Nyugdíjasklub kórusa, a K Stunt Team pedig motoros ügyességi kunsztokkal szórakoztatta a nagyérdeműt. A Legvirágosabb porták környezetszépítési verseny díjait Sebestyén Zoltán polgármester adta át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában