nyolcadik alkalommal

2019.12.10. 15:10

Adományokat osztottak a rászorulóknak a sportegyesületek

Szép hagyomány a megyeszékhelyen, hogy az ünnepek közeledtével a városi sport­egyesületek is mindent megtesznek, hogy segítsenek a rászorulókon.

FMH

Gyümölcs, csokoládé, kalács, vitamin is található volt az adományok között Fotó: Simon Erika / ÖKK

Az Alba Fehérvár kosarasai és az Alba Fehérvár KC női kézilabdázói idén is adományokat osztottak a Szegényeket Támogató Alapítvány támogatottjainak. Az Alba Regia Sportcsarnok aulájában immár nyolcadik alkalommal gyűltek össze az adventi időszakban a kosár- és kézilabdacsapat tagjai, vezetői, a SZETA képviselői, a szponzorok és természetesen a kiválasztott családok hétfőn, akik idén az ünnepi adományokból részesültek. „Számos családnak küldtünk meghívót, három iskolával, a Széna Téri, a Kossuth Lajos és az István Király Általános Iskolával együttműködve.

Gyümölcs, csokoládé, kalács, vitamin is található volt az adományok között
Fotó: Simon Erika / ÖKK

A tagcsaládjaink, illetve az iskolák gyermekvédelmi felelősei ajánlása alapján hívtuk meg őket. A csomagban tartós élelmiszerek vannak, olyanok, amelyek karácsony környékén jól jönnek: liszt, cukor, tej, étolaj, pudingpor, piskóta” – mondta Zugor Zsuzsanna, az alapítvány részéről, aki hozzátette, hogy a SZETA az év minden napján a családok segítségére van, mégis nagy örömmel tölti el, hogy az adventi időszakban a város, a klubok és a szponzorok összefogásából még többet tudnak adni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában