Nem lehetne nélkülük

2019.03.08. 07:05

A Fejér megyei nyugdíjas hölgyeket köszöntötték a Civil Központban

Tánccal, verssel és virággal kedveskedtek a hölgyeknek tegnap a Fejér Megyei és Székesfehérvár Megyei Jogú Város Nyugdíjasok Baráti Egyesülete szervezésében.

Palocsai Jenő

Táncos műsor is része volt a köszöntésnek

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A Magyar Nyugdíjasok Egyesületeinek Országos Szövetségének elnöke, Némethné Jankovics Györgyi elmondta, hogy ők nem csak a hagyományos módon ünneplik a nőnapot, hogy férfi vesz virágot nőnek. Évtizedek óta különös figyelmet fordítanak az idősebb korosztályra, ugyanis a családban betöltött szerepük és az általuk elvégzett munka egyaránt fontos. Annak ellenére, hogy nyugdíjas korúak, sokat dolgoznak a gyerekek, illetve az unokák mellett.

Táncos műsor is része volt a köszöntésnek
Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Székesfehérvár Önkormányzata nevében Molnár Tamás tanácsnok köszöntötte a megjelenteket. Elmondta, hogy minden férfi életének meghatározó szereplői a nők. Legyen az egy nagy szerelem, egy édesanya, egy leánygyermek vagy a családot összefogó nagymama.

A színpadon pengett a gitár, szálltak a rímek és természetesen a magyar nóta dallamai, a fehérvári Fitkid lányai pedig akrobatikus táncukkal szórakoztatták az egybegyűlt közönséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában