komfortosabb körülmények

2019.07.23. 07:25

A csőszi posta a községháza épületébe költözött

Nemrég írtunk róla lapunkban, hogy egy amolyan logisztikai mutatvány is megelőzi a 66 millió forintnyi pályázati támogatásból elkészült, 274 négyzetméteres új csőszi egészségház közelgő, augusztusra tervezett birtokba vételét.

Majer Tamás

Földesi Gábor polgármester Fekete Klára hivatalvezetőnek adta át az új helyiség kulcsait Fotó: Hujber Ferenc

A postagond megoldva! A szolgáltatót hétfőn átköltöztették a községháza egyik üres helyiségébe. A hétfői megnyitón Földesi Gábor polgármester emlékeztetett, sok éve várnak már a helyiek arra, hogy modernebb, barátságosabb postájuk legyen.

Földesi Gábor polgármester Fekete Klára hivatalvezetőnek adta át az új helyiség kulcsait
Fotó: Hujber Ferenc

– Tudomásul kell vennünk, hogy Csőszön is van egy idősödő korosztály, akiknek problémás mindenért Székesfehérvárra vagy a szomszédos falvakba utazni. A helyi igényeket figyelembe véve döntött úgy a képviselő-testület, hogy az átalakítás költségét, közel 4 millió forintot, biztosítja a költségvetésből. Ezentúl az ügyfeleknek és a postai dolgozóknak is komfortosabb körülményeket tud az új posta helyisége biztosítani – hangzott el az avatón.

Mint megtudtuk, a község 20 millió forintot nyert el a Magyar falu program első körén, a közösségi terek fejlesztésére és helyi identitástudat erősítésére kiírt pályázaton, vagyis immár 100 millió forintjuk van a helyi művelődési ház felújítására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában