Kőszárhegy

2011.09.22. 15:28

Barátságos mérkőzés és fejlesztési eredmények, tervek

Kőszárhegy - Találkozóra hívta a sportklub támogatóit Nagy József, a szervezet elnöke. A két helyi csapat barátságos mérkőzése utáni vacsora keretei között foglalta össze József az elmúlt év fejlesztési és sport eredményeit.

Borjánné Nyul Katalin

A sportpályán megvalósult fejlesztéseket mintegy kilencven százalékban a helyi vállalkozók és magánszemélyek támogatásaiból valósították meg a szervezet aktivistái. A leglátványosabb eredmények a labdafogó háló felszerelése, az irodakonténer elhelyezése, az öntőzőrendszer korszerűsítése, a pályavilágítás megépítése volt. Ezek beruházási értéke több, mint másfél millió forint. Mindezt többszáz óra önkéntes munkának köszönhetően építették ki. A hatalmas szervezőmunkával megvalósult fejlesztések a csapatnak is új lendületet adtak, eredményeik pedig a támogatókat is újabb segítségre ösztönzik. A kevésbé látványos mozzanatok között a legtöbb tennivaló a csapat pénzügyi hátterének rendezésével volt. Az új vezetőségnek sok munkájába került, míg az egyesület korábbi tartozásait rendezni tudta, és egy új, sokkal kedvezőbb konstrukcióra térhetett át a csapat számlavezető intézeténél. Az önkormányzat a villamos hálózatra történő csatlakozás költségeit, a pályakarbantartás költségeit, valamint az edzői munka díjazását vállalta át az idei évben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!