Kosárlabda

2017.03.31. 07:50

Sütemény a helyi drukkerektől

Nagy szeretettel fogadták a hazai drukkerek a pályafutása során először ellenfélként érkező válogatott bedobót, Supola Zoltánt.

Silye Sándor

A 29 éves sportoló tagja volt az utolsó, fehérvári aranycsapatnak, a 2013-ban bajnokságot és kupát nyerő Bericap-Alba Fehérvár kosárcsapatának. Ő távozott utolsóként az akkori gárdából, tavaly nyáron elfogadta a pécsiek ajánlatát.

Fontos láncszeme a baranyai egyletnek, a közelmúltban, a Gáz utcában rendezett, a déliek által nagy meglepetésre megnyert mérkőzésen is a látogatók egyik legjobbja volt, 10 pontot szerzett. Bár riválist erősíti, a meccs után nagy szeretettel köszöntötték az Alba Fehérvár drukkerei.

Supola Zoltán ellenfélként jött

- A kezdés előtt, a bemutatásnál is megünnepeltek, a lefújás után pedig különösen megható volt az a kedvesség, amivel fogadtak. Az egyik szurkoló csokis, krémes süteménnyel lepett meg, nagyon aranyosak voltak a B-közép tagjai. Először érkeztem ellenfélként, pályafutásom jelentős részét a Gáz utcában töltöttem - közölte Supola.

Tavaly nyáron a több játéklehetőség reményében fogadta el a PVSK ajánlatát, jól érzi magát az őszi szezonban sokáig a 3. helyen tanyázó, az alapszakaszt végül a 7. helyen záró vasutasoknál. A cél a legjobb nyolc közé kerülés, azaz a play off, ami Supola Zoltán szerint el is érhető. hl

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!