Kosárlabda

2013.12.15. 18:02

Fejér Kosár SE: két mérkőzés, két győzelem

Székesfehérvár – Hazai pályán játszotta le az országos serdülő bajnokság két mérkőzését a Fejér Kosár SE lány kosárlabda csapata szombaton.

Matók János

Az FKSE mindkét találkozón győzött, amelyet Farkas Sándor, a női válogatott szövetségi kapitánya is látott. A Fejér Kosár SE – a legjobb dobók: Uley Szonja 25 pont, Tenyér Zsófia 19, Kárpáti Korinna 15, a csapat tagja volt még Láng Fanni, Csabai Csenge, Ács Imola, Sajtos Csenge, Péteri Míra, Mutumbi Amanda, Zölei Fanni, Rózsa Nóra, edző Gerlaki Krisztina – az első mérkőzését a Szombathely ellen játszotta, és sima győzelmet aratott, helyenként látványos megoldásokat produkálva (67-39).

 

Láng Fanni (fehér 4-es), az FKSE játékosa a Szombathely ellen


A második találkozón, a Soproni Akadémia C csapata volt az ellenfél, ahol még könnyebben nyertek a magassági fölényben levő fehérváriak (87-32), ekkor a legjobb dobók: Tenyér Zsófia (34), Kárpáti Korinna (16), Uley Szonja (12), és Góbi Maja (11) voltak. Az FKSE ezzel továbbjutott a Nyugati csoportból, s Keletről várja az újabb ellenfelét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!