lelkes gyermekek

2017.12.20. 12:22

Gondozásban élő gyermekeket ajándékozott meg a kormányhivatal

„Kis karácsony, nagy karácsony…” énekelte csengő hangon a műsort adó gyermekek közül a legkisebb a Megyeháza Dísztermének patinás falai között. A kormányhivatal munkatársai, de még a sajtó képviselői is bizony többször elérzékenyültek az előadott versek, énekek hallatán, a gyermekek lelkesedését látva.

F. M. Kormányhivatal

Ezek a gyermekek nevelőszülőknél nevelkednek, valamint a székesfehérvári és velencei gyermekotthonban, továbbá a sárbogárdi, dégi, előszállási lakásotthonban töltik mindennapjaikat, észrevehetően nagy szeretetben, amit az adventi várakozás még intenzívebbé tesz.

Fotó: F. M. Kormányhivatal

Ez az érzés hatotta át az izgatottságtól néha meg megakadó, de mégis színvonalas irodalmi műsort december 19-én, a Fejér Megyei Kormányhivatal Europe Direct Irodájának hagyományos programján.

Fotó: F. M. Kormányhivatal

A közel egy órás műsor végén a gyermekek gyertyát gyújtottak, és közös énekléssel kívántak közönségüknek áldott békés karácsonyt, valamint boldog újévet. Végül a kiválasztott nézőknek átnyújtva a gyertyákat jelezték jelképesen, vigyék haza otthonaikba a szeretet lángját.

Fotó: F. M. Kormányhivatal

Ezt követően dr. Simon László kormánymegbízott a Megyeháza Címertermében köszönte meg a gyerekeknek, a felkészítő pedagógusoknak és Deresné Tanárki Máriának, a megyei gyermekvédelmi központ igazgatójának a műsort.

Fotó: F. M. Kormányhivatal

Dr. Simon László kormánymegbízott a Fejér Megyei Kormányhivatal Europe Direct Irodája ajándékaként déligyümölcsöket, karácsonyi ajándékokat adott át a lakásotthonokban, a gyermekotthonokban és a nevelőszülőknél élő gyermekek számára.

Fotó: F. M. Kormányhivatal

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!