F. M. Kormányhivatal

2014.10.23. 14:32

Rehabilitációs ügyek: két helyszínen

A Fejér Megyei Kormányhivatal Rehabilitációs Szakigazgatási Szervénél a hatósági ügyintézés Székesfehérváron, a József Attila utca 42. szám alatt történik az ellátási és foglalkozási rehabilitációs osztályon (telefon 22/517-460).

Itt lehet leadnia megváltozott munkaképességű személyek ellátásaival kapcsolatos kérelmeket, a kérelem elbírálása során hiánypótlás keretében bekért iratokat, továbbá tájékoztatást nyújtunk a megváltozott munkaképességű személyekkel kapcsolatos ügyekben.

A megváltozott munkaképességű személyek orvosi, szociális és foglalkozási rehabilitációs szempontú vizsgálatára a szakértői osztályon kerül sor Székesfehérváron, a Gyümölcs utca 38. szám alatt (telefon 22/500-351). A Távírda utca 4. szám alatti telephely jelenleg egy Európai Uniós projekt keretében átalakítás, korszerűsítés alatt áll, melynek eredményeképpen korszerű és kulturált környezet fogadja majd az ügyfeleinket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!