Gratulálunk

2018.12.20. 07:45

Rangos elismerést vehettek át a Fejér Megyei Kormányhivatal munkatársai

A Fejér Megyei Kormányhivatal két szakembere, Németh Gáborné és Nagy Vilmosné rangos elismerésben részesült a Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar országos közgyűlésén.

FMH

Németh Gáborné, illetve Buday Attila, aki Nagy Vilmosné helyett vette át a rangos elismerést.

„A Köz Szolgálatáért” díj kitüntetést Németh Gáborné, a Fejér Megyei Kormányhivatal Székesfehérvári Járási Hivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály, Adategyeztetési és Nyugdíjbiztosítási Osztály igényelbírálási és adategyeztetési felülvizsgálati szakügyintézője vehette át több évtizedes, magas színvonalú szakmai munkája elismeréseként a napokban. Az MKK első országos közgyűlésén, a Budapest Főváros Közgyűlése dísztermében rendezett ünnepi eseményen a „Közszolgálati Életútért Emlékérem” díj elismerésben részesült Nagy Vilmosné. A Fejér Megyei Kormányhivatal Bicskei Járási Hivatal Hatósági, Gyámügyi és Igazságügyi Osztály hatósági-igazgatási szakügyintézője négy évtizedes, kimagasló színvonalú, elhivatott szakmai munkája elismeréseként vehette át a díjat.

Németh Gáborné, illetve Buday Attila, aki Nagy Vilmosné helyett vette át a rangos elismerést.

Nagy Vilmosné nem tudott részt venni az ünnepségen, ezért kitüntetését Buday Attila, a Fejér Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztályának vezetője, az MKK Fejér megyei területi elnöke vette át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!