Fehérváron és Dunaújvárosban

2019.10.11. 06:00

Pályaválasztási kiállítás két helyszínen

A Fejér Megyei Kormányhivatal idén is megrendezi a Pályaválasztási kiállítás rendezvénysorozatát Fehérváron és Dunaújvárosban.

Fejér Megyei Kormányhivatal

Időpontok és helyszínek: Székesfehérvári SzC Árpád Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium (Székesfehérvár, Seregélyesi út 88-90.) Október 25., 9-16 óra, október 26., 9-12 óra. Dunaújvárosi Egyetem (Dunaújváros, Táncsics M. u. 1/A.): november 5., 9-15 óra. Az eddigi rendezvények pozitív tapasztalatai alapján Székesfehérváron szakmabemutatót, továbbá mindkét helyszínen információs börzével egybekötött kiállítás-sorozatot szervezünk, hogy a pálya- és szakmaválasztás, a munkavállalás előtt álló, továbbá a pályamódosító fiatalok és felnőttek a munkaerő-piaci igények és lehetőségek jobb megismerésével megalapozott döntéseket hozzanak. Az érdeklődők ismereteket szerezhetnek a szakmákról, a térségben működő szakközép- és szakiskolákról, a felsőfokú oktatási intézményekről, az iskolarendszerű és iskolarendszeren kívüli továbbtanulási lehetőségekről, valamint a hazai és az uniós képzési és általános munkavállalási lehetőségekről. A résztvevők információt kaphatnak a Fejér Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály humán szolgáltatásairól, támogatási és ellátási lehetőségeiről, a felnőttképzési programokról, a gyakorlati szakképzés lehetőségeiről, feltételeiről is tájékozódhatnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!