Fejér Megyei Kormányhivatal

2021.07.16. 06:00

Négy évtized után nyugdíjba vonul Kloó Józsefné főosztályvezető

Negyven év munkaviszony után nyugdíjba vonul Kloó Józsefné, a Fejér Megyei Kormányhivatal Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztályának vezetője.

Fejér Megyei Kormányhivatal

Kloó Józsefné

Kloó Józsefné 1981. szeptember 1-től a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságnál kezdett el dolgozni, majd 1993-tól már mint közgazdasági osztályvezető szolgált. Szakmai tudása, felkészültsége és hivatástudata révén 2006-tól a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság gazdasági igazgatójaként, majd 2008. január 1-től az Országos Rendőr-főkapitányság közgazdasági osztályvezetőjeként végezte munkáját. 2012. április 1-től a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon a megyei rendőrfőkapitány gazdasági helyettese lett.

2014. február 1-től a Fejér Megyei Kormányhivatal gazdasági vezetőjeként irányította a Pénzügyi és Gazdálkodási Főosztályt, magas szakmai felkészültséggel, elkötelezettséggel és hivatástudattal. A közszférában, gazdasági területen szerzett szakmai tapasztalatát jól kamatoztatta a költséghatékony gazdálkodás megvalósításában. Tevékenységével hozzájárult a Kormányhivatal pénzügyi-gazdálkodási helyzetének stabilizálásához, és a pénzügyi folyamatok szabályszerűségének biztosításához.

Kloó Józsefné

Munkáját a hivatástudat, a szakmaszeretet, tervszerűség, pontosság, fegyelem jellemezte. Széles látókörrel, nagy teherbíróképességgel rendelkező közigazgatási szakember, aki vezetői felé mindenkor lojalistást, az általa irányított munkatársai felé empátiát mutatott. A Kormányhivatal fejlődését stratégiai gondolkodásával, proaktív hozzáállásával, elemző-értékelő képességével hatékonyan segítette. Vezetői feladatai ellátása mellett komoly szerepet vállalt a Kormányhivatal területi közigazgatás fejlesztését szolgáló projektjeinek megvalósításában is.

Példás közigazgatási, szakmai tevékenységét 2019-ben Miniszteri Elismerő Oklevéllel értékelte dr. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Dr. Simon László kormánymegbízott, a Fejér Megyei Kormányhivatal vezetője nemrég megköszönte „katonás fegyelemmel végzett, értékes, fáradhatatlan szakmai munkáját”, amelyet a megye lakosságáért végzett, és a megyei közgyűlés elnöki dicséretében is részesült. Szerénységére jellemzőek szavai, melyeket a kitüntetés után mondott: az érdem nemcsak az övé, hanem a csapaté is.

Kloó Józsefné főosztályvezető tehát négy évtized után nyugdíjba vonul. Köszönettel, tisztelettel és elismeréssel búcsúzik tőle, kellemes pihenést kíván neki a Fejér Megyei Kormányhivatal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!