F. M. Kormányhivatal

2017.12.22. 06:00

Műsor gyerekektől, ajándék a hivataltól

Állami gondoskodásban részesülő gyermekek mutatták be karácsonyi műsorukat Székesfehérváron, a megyei kormányhivatal dísztermében, december 19-én, a Fejér Megyei Kormányhivatal Europe Direct Irodája által szervezett ünnepi programként, amely után ajándékokat, adományokat nyújtott át dr. Simon László kormánymegbízott. „Kiskarácsony, nagykarácsony…” – énekelték izgatottan, csengő, időnként elcsukló hangon a nevelő- szülői családokban, valamint a székesfehérvári és velencei gyermekotthonban, továbbá a sárbogárdi, dégi, előszállási lakásotthonban élő gyermekek. Főként régi, klasszikus dalok és versek kaptak helyet zenés, irodalmi összeállításukban, amelyre hosszú hetek óta, lelkesen készültek.

dr. Simon László nyújtotta át az ajándékokat. (Fotó: kormányhivatal)

Az egyórás műsor befejezéseként a gyermekek gyertyát gyújtottak, és közös énekléssel kívántak közönségüknek áldott, békés karácsonyt, boldog új esztendőt. Végül számos nézőnek nyújtottak át gyertyát, így jelezve jelképesen, vigyék haza otthonaikba a szeretet lángját. Köszönetet mondott a megható élményért nekik, valamint a felkészítő pedagógusoknak, a nevelőszülőknek és Deresné Tanárki Máriának, a megyei gyermekvédelmi központ igazgatójának dr. Simon László. A kormánymegbízott ezt követően, a Fejér Megyei Kormányhivatal Europe Direct Irodája ajándékaként, nagy mennyiségben déligyümölcsöket, továbbá karácsonyi adományokat adott át a szereplőknek, továbbá a gyermekotthonokban, lakásotthonokban élőknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!