helyben intézni

2020.10.30. 06:00

Megérkezett az új kormányablak-busz

Tíz új kormányablak-buszt adott át Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter 2020. szeptember 22-én a kormányhivatalok számára.

Fejér Megyei Kormányhivatal

A magas minőségű ügyintézés garantált

Fotó: Fehér Gábor

Ezzel a Fejér Megyei Kormányhivatal és ügyfelei is egy „mobilizált kormányablak ügyfélszolgálati eszközzel” gazdagodtak. Megyénkben is elérhetővé vált a közigazgatásnak ez a mobil formája, amely a kisebb településeken is helyben teszi lehetővé az ügyintézést.

Az új Fejér megyei kormányablak-busz felkészül az adott napi körjáratára
Fotó: Fehér Gábor

A kormányablak-busz egy széles körű ügyintézésre, korszerű technikai és informatikai eszközökkel felszerelt gépjármű, amely előre meghatározott időpontokban felkereshető olyan településeken, ahol nem működik kormányablak. Lehetőséget teremt továbbá az ügyfelek speciális helyszíneken történő, eseti jellegű kiszolgálására.

A Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálatokon az ügyfelek elintézhetik a kormányablakokban elérhető ügyköröket, benyújthatják kérelmeiket hatósági ügyekben, illetve tájékoztatást kaphatnak az eljárás menetéről.

Többek között:

  • személyazonosító igazolvánnyal,
  • lakcímkártyával,
  • útlevéllel,
  • vezetői engedéllyel kapcsolatos ügyintézésre,

  • továbbá ügyfélkapu-regisztrációra is lehetőségük van.
  • A magas minőségű ügyintézés garantált
    Fotó: Fehér Gábor

    A Mobilizált Kormányablak Fejér megye egész területén az állampolgárok szolgálatára áll. A helyszíneket, amelyeket a települési önkormányzatok biztosítanak, szoros együttműködés során alakítottuk ki.

    A Mobilizált Kormányablak Ügyfélszolgálat aktuális menetrendjéről az állampolgárok a kormanyablak.hu oldalon az „Információk” között, a „Mobilizált Kormányablakok” menüpont kiválasztása után Fejér megyére kattintva tájékozódhatnak.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!