Augusztus 20.

2018.08.24. 12:01

Kitüntetés, elismerés

A Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést adományozta Áder János köztársasági elnök dr. Tóth Pálnak, a Fejér Megyei Kormányhivatal Élelmiszerlánc-biztonsági és Földhivatali Főosztály Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Osztály szakügyintézőjének, Államalapító Szent István ünnepe, augusztus 20-a alkalmából.

F. M. Kormányhivatal

Fotó: Krasznai-Nehrebeczky Mária/AM

A jogász, növény- és talajvédelmi szakembernek hosszú évtizede folytatott, kimagasló szakmai munkája elismeréseként Nagy István agrárminiszter nyújtotta át a rangos kitüntetést, Budapesten, az Agrárminisztérium Darányi Ignác termében, augusztus 21-én.

dr. Tóth Pál kitüntetése
Fotó: Krasznai-Nehrebeczky Mária/AM

Kimagasló szolgálati tevékenysége elismeréséül, állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából, dr. Bárdos Zoltán tűzoltó alezredesnek – a Fejér Megyei Védelmi Bizottság titkárának – tűzoltósági főtanácsosi címet adományozott dr. Pintér Sándor belügyminiszter.

dr. Bárdos Zoltán elismerése
Fotó: Krasznai-Nehrebeczky Mária/AM

Az elismerést Budapesten, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság ünnepi állománygyűlésén vette át augusztus 16-án dr. Bárdos Zoltán.

Fotó: Krasznai-Nehrebeczky Mária/AM

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!