április 6. és 8. között

2018.03.23. 06:00

Ideiglenesen változik a kormányablakok nyitvatartása

Csak érvényes személyi okmányokkal szavazhatunk április 8-án, ezért meghosszabbítják a kormányablakok nyitvatartási idejét az országgyűlési képviselők választásával összefüggésben, április 6. és 8. között.

Fejér Megyei Kormányhivatal

A fehérvári, Dr. Koch László utcai kormányablak egyik segítőkész ügyintézője: Zsédely Gréta

Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

A köztársasági elnök április 8-ára tűzte ki az országgyűlési képviselők általános választását. A szavazás napján, a szavazóhelyiségben az a választópolgár adhatja le voksát, aki a névjegyzékben szerepel és érvényes okmánnyal – személyazonosító igazolvánnyal, útlevéllel vagy vezetői engedéllyel – igazolja személyazonosságát, valamint a lakcímkártyával a lakcímét és személyi azonosítóját. A lejárt érvényességű okmányokkal rendelkezők nem szavazhatnak, őket a szavazatszámláló bizottság köteles visszautasítani.

A fehérvári, Dr. Koch László utcai kormányablak egyik segítőkész ügyintézője: Zsédely Gréta
Fotós: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

A választások zavartalan lebonyolítása érdekében, a választójog gyakorlását biztosítandó a kormányablakok április 6. és 8. között (péntektől vasárnapig) meghosszabbított nyitvatartási idővel, 7 órától 19 óráig az ügyfelek rendelkezésére állnak, kizárólag a személyazonosításra alkalmas okmányok megújítására, kiváltására, cseréjére és pótlására irányuló ügyintézés érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!